Over SVServicecenter

Roland Bruinier directeur SVServicecenter

SVServicecenter, de partner in personeelszaken

De wirwar van regelingen en de ontwikkelingen op het gebied van ARBO-Omstandigheden, Verzuimbegeleiding, Re-integratie, Salarisadministratie en Human Resourcing betekent dat u zich moet verdiepen in zaken die niet uw prioriteit hebben. En waarvoor u de vereiste kennis mist. Voor ons is dit onze thuismarkt.

Alles wat wij doen is er op gericht om meer te halen uit mens en bedrijf. Wij geloven dat alle werknemers ongebruikte talenten en capaciteiten bezitten die voor hen nog onbereikbaar zijn. Wij zien het als een uitdaging om samen met de werknemer die talenten en capaciteiten te ontdekken, te accepteren en te ontwikkelen zodat hij de persoonlijkheid kan zijn, die hij behoort te zijn.

In alles wat wij doen stellen wij de droom van de ondernemer centraal. Wij koppelen zijn droom aan die van de werknemer. Door dromen te koppelen en de werknemer de persoonlijkheid te laten zijn die hij behoort te zijn worden er win-win situaties geschapen.

Wij geloven dus dat elke ondernemer maar een klein deel van de talenten en capaciteiten van de werknemer gebruikt. Wij zijn ervan overtuigd dat door gebruik te maken van de overige talenten en capaciteiten het human capital binnen het bedrijf meer waarde krijgt en dat merkt u bij de inzetbaarheid, de omzetten en de klanttevredenheid. U kunt dat ontwikkelen door de inzet van SVServicecenter.

Wij zorgen er voor dat u zowel inzicht als overzicht heeft en grip houdt op de situatie. Zodat u de regie in handen heeft. Onze betrokkenheid, flexibiliteit en deskundigheid maken ons uw ideale partner in personeelszaken.